logo
Blog
Top
Image Alt

Reisgids Malta, Gozo & Comino

Malta is misschien wel de meest paradijselijke plek in de Middellandse Zee. Ontspan en geef je ogen de kost.

Reisgids Malta

Malta is een eilandengroep in de Middellandse Zee met een geweldig aanbod aan historische bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid. Deze gids is geschreven als leidraad voor een bezoek van 10 dagen aan Malta. In een handige rondreis laten we je de bekende toeristische trekpleisters zien, maar we brengen je ook langs een aantal minder bekende, maar daarom zeker niet minder boeiende, plekjes. Zo krijg je de kans om Malta in zijn totaliteit te ontdekken.

Deze reisgids brengt je ook naar de twee andere bewoonde eilanden van de eilandengroep, Gozo en Comino. Naast de 10-daagse auto-, bus- of fietstocht, biedt deze gids ook een ruime selectie aan nuttige informatie over Malta en de Maltese cultuur. Zo kan je dit mooie en intrigerende land, haar bewoners en bijzondere plekjes beter begrijpen. Trek je er graag op uit of dompel je je tijdens je vakantie graag onder in andere culturen, dan is deze gids iets voor jou.

Download je gratis reisgids Malta

Tours & tickets op Malta & Gozo

Haal het maximum uit je bezoek aan Malta & Gozo boek je tickets of tour online. Zo kan je wachtrijen overslaan en zie je het meeste van Malta & Gozo.