Malta

Malta

Malta, Gozo & Comino, kant-en-klare reisgids voor een complete rondreis

Malta is een eilandengroep in de Middellandse Zee met een geweldig aanbod aan historische bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid. Deze gids is geschreven als leidraad voor een bezoek van 10 dagen aan Malta. In een handige rondreis laten we je de bekende toeristische trekpleisters zien, maar we brengen je ook langs een aantal minder bekende, maar daarom zeker niet minder boeiende, plekjes. Zo krijg je de kans om Malta in zijn totaliteit te ontdekken.

Deze reisgids brengt je ook naar de twee andere bewoonde eilanden van de eilandengroep, Gozo en Comino. Naast de 10-daagse auto-, bus- of fietstocht, biedt deze gids ook een ruime selectie aan nuttige informatie over Malta en de Maltese cultuur. Zo kan je dit mooie en intrigerende land, haar bewoners en bijzondere plekjes beter begrijpen. Trek je er graag op uit of dompel je je tijdens je vakantie graag onder in andere culturen, dan is deze gids iets voor jou.  • Klik hier om de citygids Malta te downloaden

  • Citygids downloaden

  • Tour

    We hebben aan de reisgids Malta veel plezier gehad. Reisgids gebruikt om een route langs alle bezienswaardigheden Malta te maken. We hebben genoten van ons bezoek aan Malta.