FAQ / Veelgestelde vragen


Moet ik zelf een reisgids aanmaken?
Neen, op elke pagina van een bestemming (stad of regio) is er een link naar een 'kant-en-klare' reisgids.

Waarom is een emailadres vereist?
Voor het samenstellen en downloaden is een emailadres vereist om alle functionaliteiten van de module te kunnen gebruiken.

Wat gebeurt er met het ingegeven emailadres?
U bent dan automatisch opgenomen in het adressenbestand van de nieuwsbrief van citygidsen.be. U kan zich hiervan op elk ogenblik uitschrijven.

Hoe kan ik mijn emailadres uitschrijven uit het bestand van citygidsen.be?
Ga onderaan de pagina naar 'nieuwsbrief' en daar kan u het emailadres uitschrijven.

Hoe kan ik een reisgids zelf samenstellen?
Ga naar 'Gids maken' en geef een titel in die je wilt geplaatst zien op de voorpagina van je reisgids. Het emailadres ingeven is noodzakelijk om de reisgids te kunnen downloaden. In het volgende scherm kies je links de bestemming. Dan verschijnen de onderwerpen van die bestemming die je kan opnemen in je gids. Vink het aan en het verschijnt in je gids waarvan je dan de inhoud in de rechtse kolom kan bekijken. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de volgorde van de items te wijzigen met de pijltjes rechts.

Als je alle gewenste onderwerpen (max. 25) heeft geplaatst in je reisgids klik dan op 'citygids bekijken'. Je kan hier al de reisgids ruw bekijken en dan heb je links de mogelijkheden: opslaan op je PC, direct doormailen naar eender wie en/of jezelf, de gids nog wijzigen of verwijderen.

Kan ik verschillende bestemmingen opnemen in één reisgids?
Ja, je kiest gewoon de bestemming en de gewenste onderwerpen. Let wel, het aantal gewenste onderwerpen is beperkt tot 25!