logo
Blog
Top
Image Alt

Citygidsen

Vakantiewoning in Maarkedal (Vlaamse Ardennen) huren voor 9 personen: Le bonheur de Louise in Louise-Marie
Le bonheur de Louise Vakantiewoning huren Vlaamse Ardennen

Vakantiewoning in Maarkedal, Vlaamse Ardennen voor 9 personen

5/5 - (1 stemmen)

Op zoek naar een leuke vakantiewoning in Maarkedal (Vlaamse Ardennen) die beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers, en is geschikt voor 9 personen. Dan is vakantiewoning Le bonheur de Louise in Louise-Marie de ideale plek voor jou.

Ontdek de charme van Louise-Marie, een idyllisch groen dorpje in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Gelegen op het grondgebied van Etikhove, een deelgemeente van Maarkedal, nodigt dit gehucht je uit voor een heerlijk verblijf. Louise-Marie, gesticht in 1950 en vernoemd naar de eerste koningin der Belgen, Louise-Marie, maakt deel uit van een betoverend landschap aan de grens van Nukerke, Schorisse en Ronse.

De parochie en het pittoreske kerkje zijn gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van La Salette, en vanuit Louise-Marie kun je gemakkelijk naar het betoverende Muziekbos wandelen.

De locatie biedt niet alleen rust en groen, maar ook een centrale uitvalsbasis om omliggende steden te verkennen. Ronse en Kwaremont liggen op slechts 5 minuten afstand, Oudenaarde op 15 minuten, terwijl Gent, Kortrijk, Brugge en Brussel allemaal binnen handbereik zijn, respectievelijk op 30 en 50 minuten rijden.

Le bonheur de Louise Vakantiewoning huren Vlaamse Ardennen

De hellingen van de Ronde van Vlaanderen

Maarkedal staat bekend om zijn hellingen, kasseistroken, glooiende heuvels, holle wegen, knotwilgen, bossen, beekjes en prachtige vergezichten. Verborgen pareltjes liggen achter elke bocht en langs kronkelende wegen. In Louise-Marie, Etikhove, Kerkem, Maarke en Nukerke, zes charmante dorpen langs de taalgrens tussen Ronse en Oudenaarde, kun je het unieke landschap en authentieke sfeer ervaren.

De Taaienberg, Eikenberg, Steenbeekdries en Kortekeer zijn slechts enkele van de bekende uitdagende beklimmingen die elk voorjaar duizenden wielrenners trotseren. Maarkedal vormt het schilderachtige decor voor de Vlaamse wielerklassiekers, waaronder de befaamde Ronde van Vlaanderen.

De Vlaamse Ardennen, het Walhalla voor wandelaars

Ontdek de Vlaamse Ardennen, de ideale bestemming voor wandelliefhebbers met zijn uitgestrekte landelijke wegen en adembenemende vergezichten. Of overweeg een ontspannen tochtje met de Vespa of huifkar. Keer keer op keer terug en ontdek telkens weer nieuwe, betoverende plekjes. Huur nu jouw vakantiewoning voor 9 personen in Maarkedal, de gemeente die wandelplezier belooft in een betoverende omgeving.

Le bonheur de Louise vakantiehuis huren Maarkedal

Vakantiehuis Le bonheur de Louise staan we voor:

  • Netheid, hygiëne en genieten met dat tikkeltje meer, daar gaan we voor.
  • We zorgen voor een gezellige ontvangst, de bedden worden opgemaakt en er is badlinnen aanwezig voor alle gasten.
  • Na vertrek zorgen wij voor de schoonmaak, dit alles is inbegrepen in de kostprijs.
  • Wie wil kan ontspannen in de hot-tub als dan net met een glaasje bubbels erbij.

Meer info op de website van vakantiehuis Le bonheur de Louise

Le bonheur de Louise vakantiehuis - Wandelen in het Muziekbos

Video vakantiehuis Maarkedal

Download je gratis reisgids Vlaamse Ardennen